Tuesday, July 7, 2015

Review & Swatches Farduri Melkior


Hello Gorgeous girlssss,


Astazi m-am intors cu un review al fardurilor Melkior. Nu am incercat pana acum niciun produs de la ei si recunosc ca sunt foarte impresionata de calitatea lor, mai ales ca au un pret foarte bun. Eu am profitat de o oferta si la achizitionarea a 6 farduri mi-au trimis gratis si o paletuta neagra foarte folositoare si calitativa. Aceste farduri le puteti achiziona atat de pe site-ul lor, unde le gasiti mai mereu la oferta si beneficiati de transport gratis, cat si din magazinul lor din Bucuresti. Pretul lor normal este de 17 lei ---> Site Melkior
Gata cu vorbaria, sa vedem ce nuante de fard mi-am ales si cum arata ele pe piele. De asemenea, o sa va arat si ce machiaje mi-am facut in ultimul timp folosind aceste farduri.




Nuantele de la stanga la dreapta : 
Soft Skin, Gold Metal, Old Brick
Olympian Blue, Lilith, Prune


De cand mi-am achizitionat aceste farduri, nuanta Old Brick nu lipseste din niciun machiaj realizat de mine. Pur si simplu o ador, o folosesc in coltul exterior, pe toata pleoapa, pentru estomparea unui fard mai inchis etc. etc.

Sa va arat si cateva swatch-uri ale acestor farduri, pentru a vedea cat de pigmentate sunt:




De asemenea, pentru a vedea ca sunt si rezistente, pe langa faptul ca sunt extrem de pigmentate, le-am facut swatch-uri si pe mana, dupa care am venit cu un servetel umed peste ele sa vedem cat de repede se sterg. Asa arata dupa ce am dat de 2 ori cu servetelul umed :






Toate nuantele sunt extrem de pigmentate atat pe mana, cat si pe pleoapa, si le folosesc incontinuu de cand le-am achizitionat. Consider ca aceste farduri sunt superioare celor de la Sleek, in momentul de fata fiind cele mai bune farduri pe care le detin. 
Nuantele sunt superbe, unice, albastrul acela este demential, nuanta deschisa o folosesc pentru iluminarea ochiului, iar movurile oricum sunt unele din preferatele mele in general. Singura de la care aveam alte asteptari in materie de nuanta este Gold Metal. Nu prea imi place ca are un subton de verde si ca nu este un auriu pur. Dar chiar si asa l-am folosit si pe acesta destul de des, iar mai jos va las poze cu cateva din machiajele realizate cu aceste farduri. 








Cam atat despre acest review fetelor, va astept la urmatoarea postare. Daca aveti sugestii si vreti sa abordez un anumit subiect sa-mi lasati un comentariu. Va pupppp <3