Wednesday, June 24, 2015

Haul and first impressions: MAC Cosmetics & Brush Egg

Buna fetelor,

Astazi o sa va impartasesc care sunt primele mele impresii despre anumite produse MAC, pe care le-am achizitionat de pe pagina Iudita Boutique. Acolo veti gasi hainute, accesorii, costume de baie, genti, dar si produse de machiaj, iar eu sunt foarte impresionata de calitatea serviciilor oferite de ei. Mi-am achizitionat si hainute de la ei si am fost foarte multumita, dar astazi va voi vorbi despre produsele de machiaj de pe pagina lor.
Produsele au venit intr-o cutiuta foarte draguta, foarte bine ambalate si, desi mi s-a spus ca le voi primi in 25 de zile lucratoare, coletul a venit mai repede. Daca aveti nelamuriri sau intrebari nu ezitati sa le adresati printr-un mesaj privat pentru ca veti primi raspunsurile foarte rapid.



Mi-am ales urmatoarele produse:







Bineinteles ca preferatul meu este rujul Rebel, care arata demential pe buze si rezista foarte bine --> Link catre site


Pentru a face diferenta intre nuanta rujului MAC in comparatie cu alte anuante asemanatoare, am ales rujul Rimmel Kate Moss si Creionul de buze de la Essence in nuanta Red Blush.


 O sa fac o postare diferita, in care va voi arata cat de bine rezista pe timpul zilei. Desi se poarta atat de bine in ceea ce priveste rezistenta, sa stiti ca nu se simte greu pe buze, este foarte lejer. Daca nu sunteti obisnuite sa purtati o culoare asa de aprinsa, puteti sa va dati doar un strat cu acest ruj si veti obtine un efect mai natural. Daca il aplicati in 2-3 straturi atunci obtineti culoarea din poza de mai jos. Pur si simplu il ADORRRR, il port aproape in fiecare zi de cand l-am primit.





Creionul negru de ochi este de asemenea printre preferatele mele pentru ca se intinde foarte bine, eu il folosesc in general ca baza pentru fardurile de ochi si il mai folosesc si pe linia apei unde se vede si rezista destul de bine --> Link catre site


 De asemenea, imi place foarte mult la el faptul ca este extrem de pigmentat, nu suport creioanele de ochi care arata intr-un fel in ambalaj, dar cand il aplic se vede foare putin sau subtil. Acest creion este un negru aprins, imi place mult, multttt. Imi place chiar mai mult decat creionul de ochi de la Rimmel London Scandal Eyes, care era preferatul meu pana acum. Imi place mai mult pentru ca este la fel de pigmentat dar nu il simt cand il port. Cel de la Rimmel ma facea sa imi simt ochii grei si vedeam putin in ceata cand il purtam. Nu am aceasta problema cu acest creion de la MAC, yeeeeyyy!





Am vrut sa vad daca isi merita laudele faimosul Brush Egg pentru curatarea pensulelor --> Link catre site




L-am ales in varianta roz,sa fie dragutttt si am fost foarte nerabdatoare pana l-am primit. Sincera sa fiu, nu ma asteptam sa faca ceea ce promite pentru ca, in general, produsele pe care toata lumea le iubeste, la mine nu functioneaza atat de bine. Dar am ramas foarteeeeee surprinsa cand l-am primit si l-am pus in actiune. La pensulele pentru fardurile de ochi nu face minuni, in sensul ca produsele pulbere ies destul de repede din pensule fara prea mult efort.Dar aveam probleme foarte mari cand imi curatam pensulele de fond de ten si MAI ALES pensulele cu care aplicam eyeliner-ul gel. Daca fondul de ten mai iese cum mai iese din pensule, tusul gel iese extrem de greu din pensule desi foloseam mai intai produse de curatare pe baza de ulei, iar mai apoi produse speciale de curatare.
Cand am folosit pentru prima oara Brush Egg-ul cu 2 pensule imbibate in tus gel am ramas uimita. Sincer! Am folosit un sapun lichid clasic pentru a le curata si din 2-3 miscari pe partea destinata pensulelor mai mici a reusit sa scoata produsul din pensula. Nu-mi venea sa cred!!! Recomand cu cea mai mare caldura acest produs, chiar isi merita banii.


Ultimul produs achizitionat este MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation, in nuanta NC 15 --> Link catre site




 Cu acest produs am gresit nuanta, este prea deschis pentru mine dar am reusit sa il folosesc in alte scopuri.Ori il amestec cu un fond de ten mai inchis la culoare pentru a-mi crea nuanta perfecta pentru tenul meu, ori il folosesc ca iluminator. Este foarte usor, are o acoperire mica spre medie, sa nu va asteptati la minuni in acest sens, dar oricum nu pretinde ca este un fond de ten cu acoperire mare. De aceeea l-am si luat, pentru a-l folosi pe timpul verii, sa nu imi incarce tenul. Are SPF 15 ceea ce este foarte bine in perioada aceasta, dar va recomand sa folositi si o crema cu factor de protectie, nu va incredeti numai in factorul de protectie oferit de fond de ten pentru ca nu este suficient.



Cam atat despre produsele pe care mi le-am achizitionat in ultimul timp, voi le-ati incercat? Ce parere aveti despre ele?
Kisses <3